אוכל
צילום׃ תומר ושחר צלמים

קציצות ברוטב עגבניות וארטישוק

קציצות בשר ברוטב עשיר של עגבניות עם ארטישוק, מנה מזינה ומפנקת

מיכל צפיר | | פורסם 07/09/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.8 41 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לקציצות:

700 גרם בשר טחון, בקר מעורב עם הודו

1 בצל, קצוץ

גזר מגורד

חופן פטרוזיליה קצוצה

מעט פפריקה מתוקה

מלח

פלפל

לרוטב:

4 עגבניות מגורדות

חבילה קטנה של רסק עגבניות

בצל מגורד

פלפל אדום חתוך לרצועות (לא חובה)

גזר חתוך לקוביות (לא חובה)

תחתיות ארטישוק

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, כך שתישמר רתיחה עדינה.

2 מערבבים את חומרי הקציצות, יוצרים כדורים ומניחים בעדינות בתוך הרוטב הרותח.

3 מבשלים כשעה על אש נמוכה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!