צילום׃ תומר ושחר צלמים
קציצות ברוטב עגבניות וארטישוק
קציצות בשר ברוטב עשיר של עגבניות עם ארטישוק, מנה מזינה ומפנקת
מיכל צפיר |
| פורסם 07/09/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לקציצות:
700 גרם בשר טחון, בקר מעורב עם הודו
1 בצל, קצוץ
גזר מגורד
חופן פטרוזיליה קצוצה
מעט פפריקה מתוקה
מלח
פלפל
לרוטב:
4 עגבניות מגורדות
חבילה קטנה של רסק עגבניות
בצל מגורד
פלפל אדום חתוך לרצועות (לא חובה)
גזר חתוך לקוביות (לא חובה)
תחתיות ארטישוק
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, כך שתישמר רתיחה עדינה.
2 מערבבים את חומרי הקציצות, יוצרים כדורים ומניחים בעדינות בתוך הרוטב הרותח.
3 מבשלים כשעה על אש נמוכה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!