צילום׃ DreamBigPhotos, Istock
סלט קיסרית האש
סלט ירקות טעים בשילוב מעניין של סגנון אסייתי עם מזרח תיכוני
אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית | mako אוכל
| פורסם 12/09/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
רבע כוס אצות ארמה
מנגו קשה או גזר
5 עלי נענע
חבילת גרגיר
אבוקדו, קלוף וחתוך לקוביות
4 זיתי קלמטה
כף ג'ינג'ר טרי מגורר
כף שמן זית
מיץ מליים או לימון אחד
אופן ההכנה:
1 שוטפים את כל הירקות.
2 משרים את האצות במים פושרים לרבע שעה, שוטפים היטב ומייבשים במסננת.
3 מקלפים בקולפן ג'וליאן את המנגו או הגזר לרצועות דקיקות, קוצצים את עלי הנענע והגרגיר.
4 מערבבים את כל החומרים ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
* אביטל סבג, שפית ומומחית לרפואה טבעית, בעלת המתחם לשינוי – מקום בו מתקיימים סדנאות, שיעורים ואירועים פרטים, מוציאה קבוצות לניקויי מיצים.