אוכל
צילום׃ DreamBigPhotos, Istock

סלט קיסרית האש

סלט ירקות טעים בשילוב מעניין של סגנון אסייתי עם מזרח תיכוני

אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית | mako אוכל | פורסם 12/09/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

רבע כוס אצות ארמה

מנגו קשה או גזר

5 עלי נענע

חבילת גרגיר

אבוקדו, קלוף וחתוך לקוביות

4 זיתי קלמטה

כף ג'ינג'ר טרי מגורר

כף שמן זית

מיץ מליים או לימון אחד

אופן ההכנה:

1 שוטפים את כל הירקות.

2 משרים את האצות במים פושרים לרבע שעה, שוטפים היטב ומייבשים במסננת.

3 מקלפים בקולפן ג'וליאן את המנגו או הגזר לרצועות דקיקות, קוצצים את עלי הנענע והגרגיר.

4 מערבבים את כל החומרים ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

* אביטל סבג, שפית ומומחית לרפואה טבעית, בעלת המתחם לשינוי – מקום בו מתקיימים סדנאות, שיעורים ואירועים פרטים, מוציאה קבוצות לניקויי מיצים.