-
-
פשטידת פסטה וגבינות - סוגרת פינה ברבע שעה
לפיקניק, לאירוח או לארוחת ערב קלילה
-
הג'וב האיטלקי: קינוח אישי של ריקוטה ופירורים
וגם גנאש ירוק מלמעלה, למי שהולך עד הסוף
-
פסטה ברוטב שאתם פשוט חייבים להכיר
התאהבות מובטחת ברוטב עגבניות מסקרפונה
-
פיצטות חצילים וגבינות שגונבות את ההצגה
פיצות קטנטנות ומעלפות על בסיס פרוסות חציל
-
מה אוכלים היום? קרוקטים של תפוחי אדמה וגבנ"צ
לא ייאמן מה שאפשר להכין משאריות של פירה משבת
-
הכי קל, הכי קיצי: פסטה קפרזה
מה קורה כשמשלבים סלט קפרזה עם פסטה? רק טוב
-
כמו גביניות, אבל פריך: עוגיות ריקוטה וריבה
הנה עוגיות שאנחנו מצטערים שלא גילינו קודם
-
מכינים ארנצ'יני? קבלו את הגרסה הכי מפנקת שיש
כדורי ריזוטו בציפוי פריך עם בייבי מוצרלה
-
פולנטה כובשת לבבות בחצי שעה
מתכון מעולה עם פטריות צלויות וגבינת פקורינו
-
בון אפטיטו: קנלוני עם קשקבל וברוקולי
סיבוב לאיטליה בחצי שעה ובלי לצאת מהמטבח
-
יש מספיק לכולם: טירמיסו בכוסות אישיות
הקינוח האיטלקי האהוב - הפעם בגרסה אישית
-
עד כמה אתם מבינים באוכל איטלקי?
בואו לבחון את הידע שלכם בפסטה, פרמזן ומוצרלה
-
איך מכינים פיצה בבית? מדריך מצולם
המתכון המלא לפיצה ביתית מעולה, שלב אחר שלב
-
פשטות מנצחת: כרובית שלמה אפויה ביוגורט
גרסה עסיסית ומלאה בטעם של כרובית בתנור
-
טורט דובדבנים ומסקרפונה בחצי שעה עבודה
קינוח שמתחילים לפנטז עליו יום קודם, וזה שווה
-
רולדת טירמיסו כובשת
אם היה אפשר, היינו מכינים רק רולדות