צילום׃ יעל קצב, אוכל טוב, mako
רצועות עוף בלימון
קבלו את אחת ממנות הלהיט שאנחנו מזמינים במסעדות: עוף בלימון. עכשיו רק תארגנו סיר אורז וסגרתם יופי של ארוחה
יעל קצב | אוכל טוב, mako
| פורסם 27/06/22
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
בצל בינוני, קצוץ לקוביות
3 שיני שום כתושות
גרידה מלימון אחד
מיץ מלימון אחד
3-4 כפות סויה
טיפה-שתיים שמן שומשום (לא חובה)
500 גרם חזה עוף/פרגית, פרוסים לרצועות
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל עם מעט שמן (כ-2 כפות) עד להזהבה. מוסיפים למחבת שום כתוש, גרידת ומיץ לימון, סויה ושמן שומשום. מערבבים לאיחוד.
2 מוסיפים לסיר את רצועות העוף ומטגנים מכל הכיוונים על לבישול מלא של העוף (כחמש דקות).
* מומלץ להגיש עם אורז, ולהוסיף בצל ירוק קצוץ.
יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים.