baileys5076 (צילום: אנטולי מיכאלו)
מסעדת מגרב|צילום: אנטולי מיכאלו
baileys5112 (צילום: אנטולי מיכאלו)
מסעדת משייה|צילום: אנטולי מיכאלו
baileys5189 (צילום: אנטולי מיכאלו)
מסעדת פרסקה|צילום: אנטולי מיכאלו
baileys5242 (צילום: אנטולי מיכאלו)
מסעדת מונא|צילום: אנטולי מיכאלו
baileys5276 (צילום: אנטולי מיכאלו)
בר 51|צילום: אנטולי מיכאלו
baileys5361 (צילום: אנטולי מיכאלו)
מסעדת לה רפובליקה רונימוטי|צילום: אנטולי מיכאלו
baileys5380 (צילום: אנטולי מיכאלו)
מסעדת אאוזיס|צילום: אנטולי מיכאלו
bay5935 (צילום: אנטולי מיכאלו)
מסעדת מסה|צילום: אנטולי מיכאלו
bay5965 (צילום: אנטולי מיכאלו)
מסעדת מסה|צילום: אנטולי מיכאלו
bay6062 (צילום: אנטולי מיכאלו)
מסעדת נונו ומימי|צילום: אנטולי מיכאלו
bay6103 (צילום: אנטולי מיכאלו)
מסעדת טוטו|צילום: אנטולי מיכאלו

 

 

Baileys הוא ליקר אייריש קרים הנמכר בעולם. שילוב של וויסקי אירי ושמנת אירית יחד עם שבבי קקאו, מקלות וניל וקרמל, יוצרים משקה קרמי, קטיפתי ובעל טעם ייחודי. בכוס נמוכה מלאה בקרח או במשקאות הקפה והקינוחים, Baileys  מושלם לשתייה בסיום כל ארוחה או בסוף יום ארוך או פשוט כשמתחשק לנו משהו מתוק. 

יזמות ויחסי ציבור ג׳ינג׳ר תקשורת, מור שובבו הראל עומד בראש ג׳ינג׳ר תקשורת, משרד יחסי הציבור הגדול בישראל בתחום הקולינריה והלייף סטייל, קיים משנת 2012. בין הפרויקטים הגדולים שהמשרד הוביל: השקת ברגר קינג ישראל, שבוע הקולינריה הצרפתית, שבוע המטבח האיטלקי, שבוע אסיה, אירווזיון, תל אביב איט, והמסעדות הטובות בישראל ועוד.

לפרטים נוספים על שבוע הקינוחים, לחצו כאן