מחבת טפלון בקוטר 24 ס"מ

מרכיבים:

200 גרם גבינת מה עז 20% של משק צוריאל – פרוסה לטבעות

חבילת עלי מנגולד – שטופים, מיובשים וחתוכים דק (כולל החלק הלבן)

2 כרישות – שטופות היטב ופרוסות דק

3 ביצים

6 כפות פירורי לחם

מלח

פלפל שחור גרוס

6 כפות שמן זית

למתכונים נוספים של משק צוריאל, לחצו כאן

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת על להבה בינונית, מוזגים מחצית מכמות שמן הזית, מטגנים את הכרישה והמנגולד עם מעט מלח ופלפל שחור גרוס למשך כ- 10 דקות.

2. מכבים את האש ומניחים להתקרר לטמפ' החדר.

3. מערבבים בקערה את הביצים עם פירורי הלחם, משמנים את המחבת ביתרת שמן הזית, יוצקים את הבלילה למחבת ומסדרים את פרוסות גבינת המה-עז.

4. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה למשך 20 דקות.

5. מכבים את האש, מסירים את המכסה והופכים על צלחת הגשה.