אוכל

שיפודי פרגית במרינדה מנצחת

לפעמים כל מה שהעוף שלכם רוצה זה להשתכשך בטעמים הנכונים. תנו לפרגיות לספוג את טעמי הסויה וקרם הקוקוס, ותקבלו שיפודים מהחלומות

| קיקומן | פורסם 12/11/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 86 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

3 נתחי פרגית (ירך של עוף ללא עצם ועור)

6 שיפודי עץ קצרים

1/2 כפית מחטי רוזמרין טרי

2 שיני שום

1/2 פלפל צ'ילי אדום

1 ס"מ שורש ג'ינג'ר

2/3 כוס רוטב סויה

2 כפות שמן שומשום

3 כפות דבש

מיץ מלימון אחד

200 מ"ל קרם קוקוס

1/3 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 משרים את שיפודי העץ במים למשך שעתיים.

2 חותכים את נתחי הפרגית לקוביות של 3 ס"מ. קוצצים דק את הרוזמרין, השום, הצ'ילי והג'ינג'ר.

3 יוצקים את רוטב הסויה ואת יתר החומרים לקערה, מוסיפים את קוביות הפרגית, מערבבים היטב ומניחים במקרר להשריה למשך שעה.

4 מוציאים את קוביות הפרגית מהמשרה, נפטרים מהנוזלים ומשפדים אותן על שיפודי העץ, כ-2-3 קוביות על כל שיפוד.

5 מחממים היטב מחבת פסים או גריל, צולים את שיפודי הפרגית כ-3 דקות מכל צד ומגישים חם, לצד מלפפונים חמוצים או ירקות כבושים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> בשבוע שעבר הכנו תפוחי אדמה מהממים