גלידה היא עניין מאוד רגשי - לאנשים יש דעות מאוד נחרצות לגבי הגלידה שלהם. בגביע, בכוס, עם כדור אחד, אחד מחולק, שני כדורים, עם סוכריות, בלי, ציפויים ועוד. ועוד בכלל לא התחלנו לדבר על הטעמים. 

גלידה עם גביע עוגייה (צילום: מתוך foodbeast.com)
גלידה עם גביע עוגייה. רוצים, עכשיו|צילום: מתוך foodbeast.com

ניק, הבחור שמפעיל את הבלוג DudeFoods, רגיל לשחק עם האוכל שלו. הוא המציא בעבר גביע פיצה (גביע גלידה עם מילוי פיצה), גביע קרוטונים (גביע גלידה שבתוכו סלט, הגביע משמש בתור הקרוטון) וטאקון (גביע גלידה עם מילוי טאקו). הפעם הוא הפך את מושא המשחק שלו, והחליט להשאיר את הגלידה בתוך המשוואה, אבל לשחק עם הגביע עצמו - במקום גביע ופל רגיל הוא הרכיב גביע העשוי מעוגייה ענקית.

לניק הנ"ל אין הכשרה קולינרית או סבלנות, אז במקום לעשות ניסיונות קולינריים עם סוגי בצקים, תבניות מיוחדות ועוד, הוא פשוט אפה עוגייה ענקית וגלגל אותה לצורת גביע בעודה חמה. די גאוני כשחושבים על זה.

אנחנו רק נשים פה כמה לינקים למתכונים שנראים לנו מתאימים, אתם תנסו להכין את הגביע ותדווחו לנו איך יצא. הולך?

>> מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס קלאסיות ענקיות
>> מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס לבן של אביב
>> מתכון לעוגיות שוקולד
>> ועוד מתכון לעוגיות שוקולד

 (מקור)

>> לכל המתכונים לשבועות