אם יש קונצנזוס בעולם - זה צ'יפס. תפוחי אדמה מטוגנים (או אפויים), פריכים, מלוחים וטעימים? תביאו לנו עכשיו, ומהר. אספנו עבורכם מרחבי הרשת את התמונות הכי מגרות שיש לצ'יפס, ככה לפתוח את התיאבון לסוף השבוע
mako אוכל | פורסם 07:55 19.07.13
צ'יפס הוא עניין מורכב: אנחנו רוצים לאכול אותו, תמיד, אבל אנחנו מעדיפים להימנע ממטוגן. כדי לעשות אותו כמו שצריך (בשיטה הבלגית) צריך להשרות את תפוחי האדמה במי קרח ולטגן אותו פעמיים, אבל אנחנו מעדיפים למשוח אותו בשמן זית ולזרוק אותו לתנור. ובכלל, מי אמר שצ'יפס חייב להיות מתפוחי אדמה? בטטות, אספרגוס, זוקיני - הכל הולך.
חרשנו בשבילכם את הרשת ומצאנו את תמונות הצ'יפס הכי מגרות שיש - אפוי, מטוגן, מירקות אחרים ועוד. ואם תצלחו את גלריית התמונות עד הסוף, תקבלו גם את המדריך המצולם והמלא להכנת צ'יפס ביתי כמו שצריך. שנתחיל?