צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל

מבחינתנו, כל מזג אוויר של פחות מ-30 מעלות הוא סיבה טובה למרק. ואם יש שלוש טיפות אז בכלל. 15 מרקים להכין לפני שהחורף מגיע (כולל המינסטרונה שבתמונה)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

ועוד מרק אחד, שמבוסס על תירס - אבל לא על זה שאתם חושבים. למתכון: מרק תירס לבן
צילום: יעל קצב, mako אוכל

לא מטוגנת בשמן עמוק, לא צלויה בתנור. לאחרונה זאת הדרך המועדפת עלינו להכין כרובית. למתכון: כרובית במחבת
צילום: siamionau pavel, shutterstock

ארוחה נהדרת שמתחילה במינסטרונה ומסתיימת בשבלולי קינמון. למתכונים לשבת
צילום: קרן אגם, mako אוכל

הטמפרטורות מתחילות לרדת? אלה המאפים לאמץ עכשיו. מתכונים למאפים שהם בול לסתיו
צילום: נופר צור, mako אוכל

איזה בלגן זה רוגלך, אה? ובכן, לא אלה. למתכון: רוגלך פילו עם שוקולד וטחינה