להיט חדש בסין: חטיפי צ'יפס בטעם עוף, ולא סתם עוף אלא עוף בפפסי. בסין, ממש כמו אצלנו, עוף בקולה נחשב למנה מאוד פופולרית (בהבדל הקטן שאצלם מדובר בכנפיים מוקפצות, ולא בכרעיים האפויות המיתולוגיות שלנו). תוסיפו לזה את העובדה שהחברה המייצרת את הצ'יפס החדש, Frito-Lay, נמצאת בבעלות פפסי - וקיבלתם הסבר ליציאה הביזארית החדשה. באופן מפתיע, השקת המוצר לוותה בהרבה התלהבות מצד הקהל הסיני - עד כדי כך שבחברה מספרים שזו הייתה ההשקה הכי מוצלחת שלה בסין אי פעם. טועמים מספרים שהחטיף מזכיר בטעמו טעם ברביקיו, רק מתוק יותר.
לא הספיק לכם? אתם מוזמנים לנסות טעמים אחרים בסדרה, כמו מלפפון חמוץ, תה לימון ומרק דגים חמוץ-חריף.