אוכל
mako אוכל
10.02.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

ראיתם מתכון נהדר ולא הגעתם אליו? זה בסדר, הכל כאן

צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
צילום: ענבל לביא, mako אוכל

לא משתגעים על עוגות עם פירות יבשים? הנה הפתרון המושלם ללהיות עם ולהרגיש בלי: העוגיות הכי חגיגיות לט"ו בשבט. למתכון

צילום: מירב גביש, גבישס, בלוג אוכל

כמה דברים אפשר להכין מכרובית? מתברר שאינסוף. תראו את המאפה המקסים הזה, שיכול להיות פרווה או חלבי. למתכון

צילום: נטלי לוין, mako אוכל

כמה מתכונים אדם צריך לעוגיות חמאה? התשובה היא אינסוף, או לחלופין - בדיוק אחד. הנה האחד שלכם. למתכון

צילום: דרור עינב, mako אוכל

ארטישוק הוא ירק נהדר שהופך לטעים הרבה יותר אחרי שמשדכים לו רוטב לימוני וסמיך ותערובת בשר ותבלינים. למתכון

צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל

סלט מרענן וכיפי עם עדשים ירוקות ודלעת ערמונים שידרוש מכם חצי שעת עבודה בלבד. מה עוד? הוא בריא בטירוף. למתכון

צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

מתכון מושלם לקציצות של בקר ופרגיות, שאפשר לטגן ואפשר רק לבשל ברוטב עגבניות - כך או כך תקבלו תוצאה רכה רכה וטעימה להפליא. למתכון

צילום: קרן אגם, mako אוכל

פשוטה וקלה להכנה, אוורירית ותפוחה ואפילו פרווה. כולנו גדלנו על עוגות פרג, וכולנו מתגעגעים לטעם של פעם. למתכון