צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
מגדל שמירה: ערימת חצילים וגבינות דיאטטית
אוכל בריא ודיאטטי לא חייב להיות אפור ומשמים: הנה לכם מגדל חמוד של חצילים, קישואים וגבינות, שיעלה לכם רק ב-480 קלוריות
מיכל נוי | mako אוכל
| פורסם 12/09/13
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
קישוא פרוס לעיגולים בעובי חצי סנטימטר
חציל פרוס לעיגולים בעובי סנטימטר
2 כפות שמן זית
2 קופסאות (של 250 גרם כל אחת) גבינה צפתית 5%
2 משולשי גבינה מותכת 7% קפואים
6 זיתים
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מבשלים 15 דקות את עיגולי הקישוא, מסננים ומצננים.
3 מורחים שמן זית בעזרת מברשת משני צדי החציל, מסדרים על רשת מתכת, אופים כ-20 דקות ולאחר מכן מצננים.
4 חותכים את הגבינה הצפתית לעיגולים.
5 מסדרים בערימה: פרוסת חציל, פרוסת קישוא ועיגול גבינה זה על זה, וחוזר חלילה.
6 מגרדים מעל המגדל גבינת מון בלאן, ומקשטים עם הזיתים.
7 מכניסים לתנור לעוד 15 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
* מיכל נוי היא דיאטנית ברשת סטודיו C רעננה
הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C