אוכל
צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

אנטיפסטי לעצלנים

תוספת ירק בריאה וטעימה, שמרגישה כמו המון אוכל ועולה רק 80 קלוריות למנה יפה. אנחנו הכי קנינו

נועה דורון-פנוש | mako אוכל | פורסם 24/04/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 465 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

3 קישואים או זוקיני, חתוכים לאצבעות

3 פלפלים בצבעים שונים, חתוכים איך שרוצים

דלורית או דלעת, חתוכה לקוביות (אפשר גם בטטה, אבל אז הערך הקלורי יהיה גבוה יותר)

3 גזרים, חתוך לרבעים

פטריות, חתוכות לרבעים או שלמות

3 בצלים, קלופים וחצויים לרוחב

כל ירק אחר שבעונה או שמתחשק

תרסיס שמן זית

מלח גס

פלפל שחור גרוס טרי

2 כפיות תימין

2 שיני שום, כתושות

אופן ההכנה:

 1 מחממים את התנור ל-200 מעלות.

2 מסדרים את הירקות על תבנית אפייה, מרססים בתרסיס השמן ומפזרים את התבלינים והשום.

3 אופים כ-40 דקות, או עד שכל הירקות מתרככים, ומגישים.

4 אם מאוד אוהבים שום, ניתן להוסיף את השום הכתוש בסוף האפייה. כך הוא יהיה יותר מורגש.

* כל מנה כוללת כ-80 קלוריות בלבד.

נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשת סטודיו C סניף דיזנגוף

הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C

>> עוד מתכונים עד 500 קלוריות