צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל
אנטיפסטי לעצלנים
תוספת ירק בריאה וטעימה, שמרגישה כמו המון אוכל ועולה רק 80 קלוריות למנה יפה. אנחנו הכי קנינו
נועה דורון-פנוש | mako אוכל
| פורסם 24/04/14
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
3 קישואים או זוקיני, חתוכים לאצבעות
3 פלפלים בצבעים שונים, חתוכים איך שרוצים
דלורית או דלעת, חתוכה לקוביות (אפשר גם בטטה, אבל אז הערך הקלורי יהיה גבוה יותר)
3 גזרים, חתוך לרבעים
פטריות, חתוכות לרבעים או שלמות
3 בצלים, קלופים וחצויים לרוחב
כל ירק אחר שבעונה או שמתחשק
תרסיס שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס טרי
2 כפיות תימין
2 שיני שום, כתושות
אופן ההכנה:
1 מחממים את התנור ל-200 מעלות.
2 מסדרים את הירקות על תבנית אפייה, מרססים בתרסיס השמן ומפזרים את התבלינים והשום.
3 אופים כ-40 דקות, או עד שכל הירקות מתרככים, ומגישים.
4 אם מאוד אוהבים שום, ניתן להוסיף את השום הכתוש בסוף האפייה. כך הוא יהיה יותר מורגש.
* כל מנה כוללת כ-80 קלוריות בלבד.
נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשת סטודיו C סניף דיזנגוף
הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C