צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל
סלט ירוקים
סלט ירוק אבל קצת אחר: המון כוסברה, נענע ופטרוזיליה עם עגבניות, פלפל חריף ובוטנים מלוחים. הסלט הכי מרענן שפגשנו? ברור שכן
נאדיה עויד | מאסטר שף
| פורסם 10/01/18
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
צרור כוסברה
חופן נענע
צרור פטרוזיליה
5 גבעולי תימין
1 בצל סגול
10 עגבניות שרי בצבעים שונים
2 צנוניות
1 פלפל חריף אדום
2 שיני שום
100 גרם בוטנים מלוחים
2 כפות שמן
חצי כפית מלח
מיץ מלימון שלם
אופן ההכנה:
1 קוצצים את הכוסברה, הנענע, הטימין והפטרוזיליה דק.
2 חותכים את הבצל והעגבניות לקוביות קטנות ואת הצנוניות לפרוסות בינוניות.
3 כותשים את השום וקוצצים את הפלפל החריף דק.
4 מערבבים הכל יחד עם השמן, המלח, מיץ הלימון והבוטנים.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.