צילום׃ מתוך "מאסטר שף 7", קשת 12
סלט כרובית ובקר ברוטב בוטנים
אנחנו אוהבים סלטים שמשלבים ירקות ובשר וסלט הכרובית והבקר שהכינה בר פינס במאסטר שף הוא כל מה שרצינו. כרובית נאה, בקר נא בסויה ורוטב בוטנים פיקנטי שוהפך את הסלט לארוחה של ממש
בר פינס | מאסטר שף
| פורסם 18/02/18
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (3 מנות):
לסלט:
1 כרובית
3-4 צנוניות
חצי אננס
1 פלפל חריף טרי
חופן עלי פטרוזיליה
לבקר:
150 גרם פילה בקר
כף סויה
לרוטב:
4 כפות חמאת בוטנים
כף שמן צ'ילי
חצי כוס חלב קוקוס
לקישוט:
כף בוטנים מלוחים קצוצים
אופן ההכנה:
1 שוטפים היטב את הכרובית ומגרדים אותה על החורים הגדולים בפומפיה.
2 פורסים את הצנונית ומוסיפים לכרובית.
3 חותכים את האננס לקוביות, את הפלפל החריף לרצועות ומוסיפים לכרובית יחד עם עלי הפטרוזיליה. מוסיפים מעט מלח לפי הטעם ומערבבים.
4 חותכים את פילה הבקר לקוביות קטנים, מערבבים עם הסויה ומשרים לכ-10 דקות.
5 מכינים את הרוטב: מערבבים את חמאת הבוטנים, שמן הצ'ילי וחלב הקוקוס לרוטב אחיד.
6 מערבבים את הסלט, הבקר והרוטב יחד. מגישים עם בוטנים מלוחים קצוצים מעל.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.