תמונת AVI׃ mako
מוסקה
שכבות של חצילים זהובות ומעליהם בשר בקר טרי המכוסה ברוטב עגבניות סמיך. מה עוד אפשר לבקש
קארין שמואלי | מאסטר שף
| פורסם 10/08/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (3 מנות):
2 חצילים בלאדי
1 בצל גדול
כוס של דלעת קצוצה
500 גרם בשר טחון טרי
צרור כוסברה קצוצה
250 גרם רסק עגבניות
שמן זית
מלח
פלפל שחור
6 שני שום פרוסות
חצי כוס מים
אופן ההכנה:
1 חותכים את החציל לפרוסות כפולות, מזלפים מעט שמן זית ומלח ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות על מצב גריל עד שהחציל משחים.
2 בינתיים קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן זית עד שקיפות, מוסיפים את הדלעת הקצוצה ומטגנים 3 דקות נוספות. מוסיפים את הבשר ומתבלים במלח ופלפל.
3 מסדרים את החציל בתבנית ושמים מעליו את הבשר המטוגן.
4 מערבבים בקערה את הרסק, המים והשום. מתבלים במלח ופלפל ויוצקים על הבשר. מפזרים על הכול כוסברה קצוצה.
5 אופים במשך 45 דקות על 160 מעלות. מגישים ונהנים.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (3 מנות):
אנרגיה | 655 קלוריות |
חלבונים | 48 גרם |
פחמימות | 49 גרם |
שומנים | 30 גרם |