בורגול (צילום: istockphoto)
הכינו בורגול בשביל הצ'יגה|צילום: istockphoto
1. צ'יגה מוגש עם קרפצ'יו של טלה

חומרים:
2 כוסות בורגול גס
מים מינרלים
צרור: ראשד, פטרוזיליה, כוסברה, נענע, בצל ירוק
רסק עגבניות אורגני
1 פלפל ירוק חריף טרי
2 עגבניות
½ ק"ג עגבניות שרי
פילה של טלה
2 לימון

2.מעורב ירושלמי

חומרים:
100 ג'ר כבדי עוף חתוכים לנתחים קטנים
100 ג'ר לבבות עוף חצויים לשניים
100 ג'ר טחולים של עוף
100 ג'ר פרגיות חתוכות לקוביות קטנות
50 ג'ר שומן כבש חתוך לקוביות קטנות
1 בצלים פרוסים לחצאי ירח
מלח
פלפל שחור
לחם כפרי צרפתי
שמן זית

3. צלעות טלה, צ'יפס, וכתם עגבניות

חומרים:
שורה צלעות טלה
תפוחי אדמה לבנים
שמן זית
שמן קנולה
מלח
פלפל חריף
שום
כוסברה
עגבניות

4. אצבעות שוקולד

חומרים לתחתית:
30 גרם חמאה
65 גרם שוקולד מריר
250 גרם קרם שוקולד ואגוזים
125 גרם קורנפלקס קלוגס

חומרים לגאנש:
350 שמנת מתוקה
350 גרם שוקולד מריר

אין תמונה
אצבעות שוקולד
5. פיתות במחבת

חומרים:
1 ק"ג קמח ללחם
100 גרם  קמח דורום דק
20 גרם מלח
70 גרם סוכר
14 גרם שמרים טרים
680 מ"ל מים קרים

מבשלים ביחד, יום שישי, 18:30

>> לכל המתכונים של ערוץ האוכל