זה כבר זמן רב שהחידושים של במבה אסם לא מביאים אותנו לידי ריגוש. ראשית, כי חידושים בדמות צורות ומרקמים הם פחות מעניינים מלכתחילה, ושנית כי פשוט התרגלנו. יציאה של מוצר חדש מבית במבה זה משהו שקורה יחסית הרבה, ומשהתרגלנו למציאות הזאת ההתרגשות אוטומטית ירדה.

טעימת במבה במילוי במבה מתוקה  (צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל)
טעים? לא במיוחד |צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל

ובכל זאת, הבמבה הממולאת החדשה דווקא כן הצליחה לסקרן אותנו, אפילו מאוד, ולא רק בגלל האריזה הוורודה הזועקת. הפעם מדובר בסוג של גדי בחלב אמו - במבה במילוי קרם של במבה אדומה מתוקה - מוצר שאמור לאחד בין שתי קבוצות: אלה שאוהבים את הבמבה האדומה אהבת אמת ואלה שלא מוכנים לוותר על הבמבה הקלאסית. סוף סוף רעיון מגניב שיכול להתגלות כהברקה אמיתית.

אז איך הטעם?

ובכן, כגודל הציפייה - גודל האכזבה.

 

הבמבה עצמה הייתה אוורירית וטובה, עם מליחות נעימה וטעם בוטנים - בקיצור, במבה. הקרם, לעומת זאת... מה בינו ובין במבה מתוקה, לא ברור. עד כדי כך שלתת לקרם הזה את השם קרם במבה מתוקה זה קצת לזלזל בבמבה המתוקה, שיש לה את הקסם שלה שמאחד בין מתיקות, חמיצות קלה ומליחות נעימה.

פה יש פשוט קרם סוכר בצבע ורוד עז, שאין לו שום קשר לטעם של הבמבה המתוקה, והוא גם לא משתלב טוב במיוחד עם הבמבה עצמה. התוצאה היא פשוט ביס מאוד מתוק שלא מממש את הפוטנציאל שבשילוב הטעמים שהובטח. מבאס בהחלט, ועם זאת - נבין אם הסקרנות שלכם תגבור על ההיגיון ותבקשו לנסות ולהיווכח בעצמכם.