מלכת האפייה הישראלית בכלל התחילה את דרכה בהייטק כמתכנת בחברת סטארט אפ. בגיל 26 נרשמה לקורס אצל הקונדיטור הנס ברטלה, ושם התחילה להבין שהיא וקינוחים זה זיווג משמיים. אהבתה לקינוחים ואפייה הובילה את גורן לחקור את האהבה שלה לעולם המתוק הזה, עד שהחלה לעבוד כמפתחת מתכונים עבור רשתות גדולות ומשם כבר לא הייתה דרך חזרה.
קרין כתבה וערכה 8 ספרי בישול. רב המכר הידוע שלה, "סודות מתוקים" ראה אור בשנת 2006 וברגע הפך להצלחה מסחררת.
גורן נולדה בחיפה, למדה תקשורת באוניברסיטת חיפה והנדסת תוכנה במכללת אורט בראודה כרמיאל. היום היא גרה בכרמיאל יחד עם בעלה השף רונן גורן. גברת הקינוחים הראשונה של ישראל היא ההוכחה שהכל אפשרי בחיים, ואם נלך עם רצונות הלב נגיע הכי רחוק שאפשר. קרין גורן חוזרת לפאנל השופטים בעונה החדשה של "בייק אוף ישראל", ועשרות מתמודדים ינסו להרשים את האחת שמבינה יותר מכולם איך לעשות עוגות שוות ומרהיבות.
"בייק אוף ישראל" החדשה משודרת בקשת, ערוץ 12