מאיה בוסקילה ניצלה את מסיבת אפטר יום העצמאות המסורתית של הסלבס כדי להשיק באופן רשמי את הארוס הטרי שלה, מתן, שיהפוך לבעלה ממש בקרוב. עוד הגיעה לחגיגה ליהיא גרינר בהופעת בכורה במסיבה. היה נוצץ ועצמאי
יפעת הללי | mako | פורסם 11:46 15.05.11
בוסקילה והארוס. חשיפה רשמית ראשונה|צילום: ראובן שניידר
כמה רגעים אחרי יום העצמאות הוזמנה כל תעשיית המוזיקה, על כל טאלנטיה, למסיבת אפטר יום העצמאות המסורתית של מועדון "רדינג 3" בנמל תל אביב. זה קרה בחמישי האחרון, בשעת לילה מוקדמת, כשלנמל הגיעו אחד אחרי השניה שלל אנשים הקשורים למוזיקה, וגם כאלו שלא ממש, לערב של מינגלינג, אלכוהול ומוזיקה.
מאיה בוסקילה, שלקחה לאחרונה פסק זמן מאור הזרקורים, הגיעה לחגיגה. ולא סתם הגיעה, אלא גם חשפה לראשונה באירוע מתוקשר את הארוס שבקרוב מאוד יהפוך לבעלה, מתן.
עוד הגיעו לאירוע החגיגי: ליהיא גרינר, עידן חביב, קובי אוז ואשתו, ליאור מילר, אביהו שבת והחברה, חן אהרוני, איציק זוהר ובת הזוג, מיכל שפירא ובן הזוג אורי סלונים, גיא המאירי והארוסה הטריה ענת ארבל, שירי מימון ובן הזוג יוני רג'ואן, מרינה מקסימיליאן בלומין, הרווק הדנדש רמי קלינשטיין ועוד רבים וטובים.
גרינר. פעם ראשונה שלה במסיבה השנתית|צילום: ראובן שניידר
ממ"ב וקלינשטיין. שניהם רווקים ועם פער הגילאים המתאים|צילום: ראובן שניידר
רוזנברג ואשתו. גם הם הגיעו|צילום: ראובן שניידר
שפירא וסלונים. האהבה בשיאה|צילום: ראובן שניידר
אוז והאישה. הגיעו לחגוג|צילום: ראובן שניידר
חביב. התגעגענו|צילום: ראובן שניידר
מילר ובת הזוג. הגיעו גם|צילום: ראובן שניידר
שבת והחברה. מדגמנים זוגיות|צילום: ראובן שניידר
אמדורסקי. לא רגילים לראות אותה באה לבד|צילום: ראובן שניידר
זוהר והחברה. איך הוא קשור למוזיקה?|צילום: ראובן שניידר