אתר הבידור "הוליווד לייף" טוען כי רפאלי היא זאת שיוזמת את הפרידות מדיקפריו ומעדיפה לשמור מרחק מצלמים, כי היא חוששת שמערכת היחסים שלהם "מאפילה על הקריירה שלה". תסלחו לנו אם זה נשמע מצוץ מהאצבע
קרן בר לב | mako | פורסם 17:30 27.01.10
אל תיגע בי, ליאו, יש פה מצלמות|צילום: Noel Vasquez, GettyImages ILכולנו אוהבים הומור בריא, ותמיד שמחים להיתקל בידיעות משעשעות באתרי רכילות בעולם. לא תמיד ברור אם מדובר באינפורמציה אמיתית, אבל אנחנו נוהגים להפעיל הגיון בריא: בריטני משתגעת? הגיוני. לינדזי לוהן שוכבת עם סוחר הסמים שלה? הגיוני מאוד. בר רפאלי מעדיפה להתחבא בבית מאשר להתלוות לליאו בטקסי פרסים ואירועים? לא ממש.
אלא שאתר הרכילות "הוליווד לייף" מתעקש שזה אכן המצב. במקביל לדיווחים על הקאמבק של השניים, מדורי בידור רבים מלאים בספקולציות לגבי מערכת היחסים המשונה שלהם, בה נראה כאילו דיקפריו לא ממש מרעיף חיבה על חברתו לסירוגין. אלא שמקור המקורב לרפאלי טען בראיון בלעדי לאתר כי למעשה, ההיפך הוא הנכון.
על פי המקור, למרות ש"הסכימה לחזור אליו לפני החגים", בר לא רוצה להיות תלויה על זרועו באירועים כדי שהמדיה לא תתייג אותה כ"החברה של דיקפריו". "בר היא זאת שכל הזמן נפרדת מליאו", טוען המקור הבלעדי, "היא רוצה שתהיה לה זהות ייחודית משלה וקריירת דוגמנות משלה, ולא לחיות בצילו".
האתר אף השווה את רפאלי לחברתו הקודמת של דיקפריו, דוגמנית העל ג'יזל, שאיתה נראה וצולם באירועים רבים. "ג'יזל כבר היתה דוגמנית ידועה כשפגשה את ליאו, כך שהקריירה שלה קיבלה חיזוק מהחבר החדש שלה", מסביר המקור. "אבל בר לא היתה מוכרת לפני כן, והיא מרגישה שעובדת היותה 'החברה של ליאו דיקפריו' מאפילה על הקריירה שלה". ואולי בדיוק בגלל זה היא בעצם התחילה לפתח משהו עם גיא גיאור בזמנו?
רפאלי וגיאור. מה שבטוח, עליה הוא לא מאפיל|צילום: אורי אליהו