זה לא סוד שהזמן כי טוב ומשתלם לעשות אירוע כמו חתונה זה כשאתה עוד נמצא בעיצומן של 15 דקות התהילה שלך.
אם אתם רוצים עוד חיזוק לעניין הזה, תשאלו את הפינליסט של "הישרדות אולסטארס", עידן קפון (32), שהציע נישואין לבת הזוג שלו, עדי סודרי, לפני מספר שבועות וסגר, כמה רגעים לפני הגמר, על אירוע באולם "גאיה", שליד צומת בית עובד.
השבוע הגיעו קפון וסודרי לאולם בו יתחתנו בחודש נובמבר הקרוב כדי לבחור את האוכל שיוגש לאורחיו בערב הגדול (בכל זאת, יהיה שם סלב או שניים).
ובואו נגיד ככה, אנחנו לא יודעים אם זה בגלל מעמדו הנוכחי או שככה מתנהג צוות האולם לכל זוג שמתחתן, אבל סביב קפון וסודרי הסתובבו ודאגו כל הערב כל צוות המקום, החל מהשף דיוויד גדג' עצמו, שטרח, בדק והתעניין כח הזמן.
אז לידיעת הקורא דן מנו, אם אתה עוד מתלבט לגבי הגעתך, קבל הצצה לאוכל שהולך להיות על השולחנות, אולי זה ישכנע אותך: אנטריקוט מיושן, דבל פילה אמנון, דואט גלילת חציל עם בשר טלה, פסטיה מרוקאית ממולאת בפרגית ובשר עגל על פירות יבשים. שווה לטוס בשביל זה מלונדון?
>> אולי גם מרינה תבוא אם תספיק לחזור מהקבר של הרבי מלובביץ' בניו יורק