אנה זאיקין (צילום: יח
זאיקין. השפית העירומה|צילום: יח"צ פלפל

אתם רגילים לקבל את אנה זאיקין כדוגמנית מובילה וכשחקנית בתחילת דרכה ("על קצות האצבעות"), אבל אם תרצו להכיר גם את הצד השני של הטאלנטית כל שעליכם לעשות הוא להתייצב במסעדה "סלון" של השף אייל שני ולאכול משהו מעשה ידיה.

 הכל התחיל לפני מספר חודשים, כאשר זאיקין חובבת בישול לא קטנה, הופתעה על ידי חבריה וכמתנת יומולדת קבלה סדנת בישול עם השף שני. השניים העבירו יום של בישולים ועל הדרך נוצרה ביניהם גם ידידות קרובה. עד כדי כך שהשניים החליטו שעם כל הכבוד לבתי ספר לבישול, אין כמו ללמוד בזמן אמת.

ומאז מתייצבת זאיקין במסעדה של שני פעמיים בשבוע ומקלפת, חותכת, מסדרת, מבשלת, מוציאה מנות ועושה כל מה שצריך. קריירה שניה? ימים יגידו.

זאיקין, עכשיו גם שפית?
"האמת שזה חלום. אני לא יודעת עדיין מה בדיוק, אבל אני בטוח מתכננת בשלב מסוים לעשות משהו בתחום האוכל".


עוד ב-mako בידור: קלי קלארקסון הוסיפה לעצמה כמה קילוגרמים; השורדים מתפצלים; מורן אטיאס מתרסקת לתוך טיימס סקוור; הרומן של לטרמן: עכשיו התמונות.