אנדרסון היא אמא לשני ילדים: ברנדון בן ה-14 ודילן בן ה-13. וכן, השמות אומצו מהסדרה הסופר-פופולארית "בברלי הילס 90210", אותה אנדרסון מאוד אהבה בניינטיז. אב הילדים הוא בעלה לשעבר, טומי לי, מתופף להקת ה"מוטלי קרו". הזוג כיכב תקופה ארוכה בכותרות בעקבות אותה קלטת לוהטת בלתי נשכחת.
![פמלה אנדרסון בכותל (צילום: אלעד דיין)](https://img.mako.co.il/2010/11/08/pamela_kotel8c.jpg)
אנדרסון ציינה שהיא הייתה רוצה להיכנס לדברי הימים לא בתור אותה "CJ" בעלת בגד הים האדום מ"משמר המפרץ" המיתולוגית: "הייתי רוצה שייזכרו אותי בתור אמא, בן אדם, ופעילה לזכויות בעלי חיים".
"הסיבה העיקרית שהגעתי לישראל, מעבר להפקת 'רוקדים עם כוכבים', היא לסייע לקדם פה את חוק הפרוות", הצהירה אנדרסון. היא נפגשה עם אלכס מילר, יו"ר ועדת החינוך בכנסת (שאחראית על החוק), וחיזקה את ידיו בנושא החוק החשוב. היא גם החמיאה לשר החוץ אביגדור ליברמן, אותו כינתה כריזמטי ואיש עם לב גדול, והיא בטוחה שהוא יעזור לקדם את החוק.
אחרי שהתגלו נתונים מזעזעים על התעשייה הזו וצילומי סתר בסין תיעדו את האכזריות שבה, החוק אמור להגביל את סחר וייבוא הפרוות בישראל. כאשר החוק יעבור ישראל תהפוך למדינה הראשונה בעולם שתאסור סחר בפרוות בעלי חיים, ובכך תנהיג הלכה למעשה את המצווה המוסרית "צער בעלי חיים" על פי ערכי היהדות.
"מי שטוב לחיות - טוב לאנשים ולכן על ישראל כמדינה ליברלית ומתקדמת להפסיק לאלתר את הייבוא והשיווק של פרוות", אמרה אנדרסון. "אחרי שישראל תעביר את החוק ההומני מעין כמותו הזה, היא תקבל הכרה בינלאומית כמדינה אנושית. מדינה שמעבירה חוק להגנה על בעלי חיים שמתאכזרים אליהם, היא מדינה נאורה ששווה לחבק אותה".
ובטח תשמחו לשמוע שאנדרסון גם הכריזה: "אחרי שהחוק יעבור בכנסת אני מבטיחה להגיע שוב, ואני מכינה לכם הפתעה! אם חשבתם שראיתם אותי רוקדת, לא ראיתם כלום". כך שבהחלט שווה לנו לתמוך באותה הצעת חוק. מחכים בקוצר לביקור הבא.
![פמלה אנדרסון במשביר לצרכן (צילום: עודד קרני)](https://img.mako.co.il/2010/11/08/pam_mashbir6c.jpg)