שני הבכירים של הבנקים המתחרים נפגשו באירוע אחד עמוס באנשי עסקים ובכירים מהתעשייה. וגם: עדי הימלבלוי נותנת פוש אחרון לפני הלידה. מדור הרכילות של האלפיון העליון
מנכ"לית אגודת הידידים של בית החולים שיבא בתל השומר, ורד גרינבוים, לא מפסיקה להפתיע באירועים. בתחילת השבוע גרינבוים ערכה את הגאלה השנתית בפרק הירוק בשיבא, אליה הוזמנו למעלה מ-800 אורחים, ביניהם לא מעט בכירים שתרמו למען מחלקת השיקום האורטופדית של בית החולים. האורחים נהנו מהופעות של חנה לסלאו ומירי מסיקה ובקהל מצאנו את יו"ר האגודה גליה מאור, מנהל המרכז הרפואי, פרופסור זאב רוטשטיין, דוד פתאל, מנכ"לית בנק לאומי רקפת רוסק עמינח, חנה ובני פרי זן, יו"ר בנק הפועלים יאיר סרוסי, מנכ"ל קבוצת יורוקום ובן זוגה של ורד, אילן גרינבוים ועוד בכירים.
רוטשטיין ופרי זן
אילן גרינבוים ומשה אדרי
ורד גרינבוים וגליה מאור
רקפת רוסק עמינח
יעקב פרי ויאיר סרוסי
קצת לפני שהיא יוצאת לחופשת לידה, עדי הימלבלוי, הנמצאת בחודש התשיעי להריונה הראשון, השיקה את קולקצייה חדשה בעיצובה בסניף חדש ברמת גן של רשת הנעליים טו גו אותה היא מפרסמת. יחד עם מנכ"ל ובעלי הרשת, מאיר נג'יבי, השניים גזרו את הסרט וחנכו את המקום. את התמונה הבאה היינו ממליצים לכם לשמור היטב בזיכרון כי סביר שאת הימלבלוי לא תראו יותר מדי בזמן הקרוב.
גרינבוים ופתאל
הצלמת פסי גירש פתחה תערוכת יחיד באגף על שם ריקליס במוזיטון הפרטי פרסלר וחוץ ממשולם ריקליס, שעל שמו נקרא המקום כמובן, ובת זוגו טלי סיני, הגיעו בכירים נוספים כעורכת דין ברוריה לקנר, איה עזריאלנט ועוד.
הימלבלוי רגע לפני לידה
כבכל שנה, גם השנה ערכה אגודת ניצן, האגודה לקידום בוגרים עם לקויות למידה, אירוע שנתי וחגיגי. הזמר דוד דאור הופיע בפני אורחים כמו הרמטכ"ל לשעבר בני גנץ, שהגיע עם רעייתו רויטל, עירית ומושיק תאומים, ראש עיריית ראש העין שלום בן משה, המעצבת מיכל נגרין ועוד.
ברוריה לקנר ואיה עזריאלנט
כדורגלן העבר אבי נמני חגג בר מצווה לבנו עילי במתחם האווניו באירוע מפואר שהופק על ידי אירית רחמים. אל האירוע, בו הופיע אייל גולן, הגיעו חבריו הקרובים של נמני כיועץ התקשורת ניר חפץ, יו"ר ההסתדרות לשעבר עופר עיני, איש העסקים מני וייצמן ועוד.