עידן יניב וטהוניה רובל נמצאים בראשיתו של קשר רומנטי, מלכת היופי טיטי איינאו ומוש בן ארי כבר לא מסתתרים, לינור אברג'יל ילדה בת, בר עושה היסטוריה ומי הסלב המקליק של השבוע?
מלכת היופי טיטי איינאו לא נשארה יותר מדי זמן לבד אחרי הפרידה מבן הזוג הקודם שלה. בחודש יוני הכירה טיטי את הזמר מוש בן ארי, שנפרד מאשתו לאחר חצי שנת נישואין, ובשבועות האחרונים עבר הקשר לשלב הרומנטי.
טיטי נמצאת בימים אלה במוסקבה, שם תיערך בעוד כשבועיים תחרות מיס יוניברס. רגע לפני שהמריאה לשם היא קפצה בלי בן הזוג לתחזק את היופי.
וגם טהוניה רובל מטפחת מערכת יחסים טריה עם זמר. במקרה שלה מדובר בעידן יניב, ואפילו הייתה מחווה רומנטית השבוע מצידו בדמות זר פרחים שנשלח לאולפן בו צילמה את תכניתה בערוץ 24.
טהוניה והאלכוהול. לא נהגה הביתה|צילום: יואל מור- שיר אולפני צילום
הדוגמנית נטלי דדון חזרה מסוף שבוע באילת שם בילתה במקביל לאקס המיתולוגי חמי בראל ומשחררת צפירת הרגעה: "אין שום סיכוי לקאמבק".
האירוע הדרמטי של השבוע
עשרות ירושלמים התרגשו ושלפו בתחילת השבוע את הסמארטפונים כדי לצלם את ריהאנה, שהגיעה לסיבוב בעירם. מאוחר יותר התברר שמדובר בכפילה שלה שרצתה קצת תשומת לב.
לייק
אורית ביינסאי, מי שקיבלה ביקורת קשה מהשופט רני רהב בתוכנית "הכוכב הבא" על כך שלא רצתה להתגייס לצה"ל, שינתה את דעתה ונמצאת בימים אלה בטירונות. "צה"ל ירוויח, המדינה תרוויח והכי חשוב, היא עצמה תהפוך לאזרחית נהדרת", אומר השופט הגאה.
עם חצאית דמקה ומשקפיים של אינטליגנטים התייצבה השבוע אביבית בר זוהר באירוע נוצץ והראתה לכולן איך מושכים אלייך את כל הפלאשים. ברור שהיה מעורב שם מחשוף עמוק במיוחד.
אביבית והמחשוף. מרשים|צילום: אביב חופי
בוגר "האח הגדול", איתי וולך, שקצת נעלם לנו מאז הגמר, נענה להצעת צלם אופנה לעשות בוק דוגמנות בתקווה לחזור לאור הזרקורים.
קריאת המצוקה של בר כי היא מיואשת ממציאת האביר על הסוס הלבן, גרמה לזכרי ישראל להתחיל במסע חיזורים אחר הסופרמודל בדמות עשרות זרי פרחים שנשלחים לביתה.
לרגל מלאת 50 שנה למגזין בגדי הים של "ספורטס אילוסטרייטד", הוציאו אנשי המגזין ספר מפואר שמסכם 50 שנות ביקיני. אם תדפדפו לעמודים 213 ו-223 תמצאו את היצוא הישראלי המפואר ביותר מאז הדיסק און קי, רפאלי ואסתי גינזבורג.