כשמונה שנים אחרי שהתפוצצה פרשת "משחקי חברה", הבוקר (ב') שתיים מהמתלוננות, נ' ו-ט', הגישו תלונה בתחנת מטה מרחב ירקון בצפון תל אביב נגד עשרה מעורבים בפרשה. השתיים מגישות ברגעים אלו 11 תלונות על עבירות מין של אונס, מעשי סדום והדחת קטין לשימוש בסמים. נגד גולן לא הוגשה תלונה.

מדובר בתלונות שרובן לא נחקרו עד כה, ובמעורבים שלא זומנו בעבר לחקירה במשטרה. זאת למרות שלטענת המתלוננות השמות היו ידועים למשטרה כבר בשנת 2013. מטרת המתלוננות שהתלונות החדשות על עשרת המעורבים שלא נחקרו יעלו תהיות גם בנוגע לחקירתם של 14 חשודים שכן נחקרו בפרשה בשנת 2013 - מעורבים שחקירתם לא מוצתה.

פרשת
11 תלונות כנגד 10 מעורבים. פרשת "משחקי חברה"|צילום: מוטי קמחי

"מדובר בתלונות מבוססות ומגובות אשר יש לחקור אותן עד תום", אמרה עורכת הדין אושרת קירמה מהצוות המשפטי הרב תחומי שמלווה את המתלוננות. "אנו תקווה כי הפעם המשטרה תמצה את החקירה מול כל המעורבים החדשים והישנים, תוך התייחסות אל נ' ו-ט' כאל נפגעות עבירה, ולא כפי שקרה בחקירת הפרשה בשנת 2013. מדובר בהחלטה אמיצה של ט' ונ' אשר בחרו שלא לוותר על זכותן והחליטו לעמוד באומץ מול מי שפגעו בהן".

כזכור, בשנת 2013 נחשף מעגל שפעל מסביב לגולן, שהזרים אליו מעריצות צעירות, שנתנו להן להבין, בעיקר אבא שלו דני ביטון נתן להן להבין, שבשביל קרבה אליו הן יצטרכו לעשות דברים. על פי הטענות של המתלוננות, הן הועברו מיד ליד כשפחות מין בין גולן, הלהקה והצוות שמקיפים אותו ואביו.

מ"ליאם הפקות" נמסר בתגובה: "יודגש כי התלונות שהוגשו, לא הוגשו נגד אייל גולן ויתרה מכך, חומרי חקירת המשטרה בזמן אמת הן שחשפו את הפערים הבלתי ניתנים לגישור בין גרסת התובעות בזמן האירועים, לטענותיהן בכתב התביעה. חומרים אלו היו גלויים לתובעות במשך כל השנים מה שמוכיח שוב כי המהלך התקשורתי במהותו, הוא ניסיון נוסף לעכב הליך משפטי תלוי ועומד, במטרה לנסות ולסחוט כספים שלא בדין. אם התובעות היו באמת ובתמים מבקשות אמת - הן לא היו מעכבות כל העת את ההליך המשפטי, בהטרלות חוזרות ונשנות. התנהלות זו פוגעת במלחמה הצודקת להגנת נפגעות ונפגעים. אנו מודים לרבים בעם שמביעים את תמיכתם באייל ומוקיעים את הניסיון להעליל כלפיו עלילת דם של ממש. הגיע הזמן להשמיע בקול רם תמיכה במאבק לצדק ושיוון ולהתנגד נחרצות לציד מכשפות וסחיטת כספים, בשם ערכים מקודשים".