הרבה לפני שנעלמו מהמסכים בתחילת שנות האלפיים, היה מני פאר מחלוצי ז'אנר הטוק-שואו בישראל. במהלך שנותיו הארוכות בערוץ הראשון הפך לאיש שאליו מגיעים מיטב אמני ישראל כדי לפתוח את הלב. בחודש שעבר, ובהיפוך תפקידים טראגי, התיישב פאר דווקא בכיסא המרואיין בשיחה הטלוויזיונית האחרונה בהחלט שלו בתכנית "כך היה". שם סיפר ליגאל רביד בהרחבה על הקריירה.

אחד הראיונות הזכורים ביותר של פאר נערך ב-1987 בתכנית "ממני", אז אירח את מלך הזמר המזרחי, זוהר ארגוב. הראיון החושפני שנערך בתקופה בה הזמרים המזרחים נדחקו מחוץ למיינסטרים והתכניות המובילות, נחשב במשך שנים לאחד הרגעים המכוננים בתרבות הישראלית. ארגוב תיאר בו בפירוט את התמכרותו הקשה והפציר בכל המשתמשים בסמים להפסיק לפני שיגיעו לקרקעית.

 

עשור חלף ופאר, הפעם כמנחה התכנית "אצל מני" בערוץ הראשון, אירח לראיון את גילי ארגוב, בנו של זוהר שהתדרדר אף הוא לשימוש בסמים. ארגוב דיבר אז על ניסיונו להתחיל מחדש ולצאת ממעגל הסמים והטרגדיות שליווה את חייו, ואף ביצע באולפן את "שיר פרטי" של אביו.

פאר לא הסתפק רק בכיסא המנחה וידע לעמוד בסטנדרטים של כמה מהקומיקאים הגדולים שגדלו בישראל. בקטע למעלה הוא משתף פעולה עם אסנת וישינסקי, טוביה צפיר ורבקה מיכאלי במחרוזת חיקויים של זמרות ישראליות ואישים פוליטיים.

ב-2012 השתתף פאר בקמפיין מטעם לשכת הפרסום הממשלתית שנועד לקדם את השימוש באמצעי מניעה. בסרטון שיצר רועי כפרי מעיד על עצמו פאר כמי שמקבל עשרות טלפונים מבחורות, אבל מסרב לקיים עמן יחסים.

במקביל לאהבתו לטלוויזיה ולקולנוע, נחשב פאר לאחד ממובילי תרבות היין בישראל. תחביב אותו טיפח במשך שנים. ב-2010 מונה לתפקיד עורך המגזין "יין, גורמה ואלכוהול" וכמו תמיד דאג לתפוס גם שם פיקוד על אירוח האנשים החשובים ביותר בתחום בישראל.

בתור אחד האנשים היחידים בישראל באותה תקופה שיכול היה להנחית שורה של כוכבים באולפן, יצא ב-1987 ביוזמת תגובה ל"We Are The World" שהקדישו מיטב אמני העולם לאפריקה. בשיר "רוצים שלום" מופיעים בין היתר רמי קליינשטיין, דורי בן זאב, יהודה פוליקר, קורין אלאל ומאיר בנאי.  

אחד החלקים הפחות ידועים בקריירה של פאר היא שאיפתו להפוך לזמר בצעירותו. ב-1971 אף הקליט את השיר "בסימן עליה", שמעולם לא יצא על גבי דיסק או תקליט. את השיר, שכתב פאר בעצמו, הוא מבצע לצד להקת "מים אחרונים ואסר".