מכוניות על אקזוטיות ללא ספק מהוות סוג של פסגה טכנולוגית מאוד מרשימה, אך לצד הביצועים הקיצוניים, אחיזת הכביש המופלאה והמראה המהמם רובן לא ממש שימושיות בחיי היום יום ויש להניח שכל מי שלא גר בצמוד למסלול נורבורגרינג המפורסם יגלה בתוך זמן קצר על בשרו שבאופן אובייקטיבי בת'כלס כמעט תמיד מכונית סופר מיני מודרנית תעשה עבודה טובה יותר מאשר למבורגיני נוצצת.
אבל לשמחתנו, אנשים לא קונים מכוניות רק משיקולים הגיוניים ופרקטיים וממש כמו שרובנו לא חיים רק לפי טבלאות אקסל של יחס עלות מול תועלת, כך תמיד ימצאו מי שיבחרו בגלגלים מוגזמים ומטורפים במיוחד.
רוב הרוכשים של מכוניות על עושים את זה פשוט כי הם יכולים ולא ממש מחפשים תירוץ הגיוני לבחירתם מעבר לתשוקה, לקווים המעוצבים ולריגוש מהביצועים הלוהטים, אבל בעבור מי שבכל זאת מנסה למצוא קצת הגיון בשיגעון, החבר'ה מ-SCD, מועדון בריטי של בעלי מכוניות ספורטיביות ואקזוטיות, מנסים מעת לעת למצוא שימושים מעניינים ומקוריים במיוחד למכוניות המהירות שלהם, כמו למשל שימוש שניתן לראות בסרטון שלפניכם בו נחשפה יכולת מרשימה במיוחד של הלמבורגיני אבנטדור שאפילו המתכננים שלה מסנטה אגתה לא חשבו עליה – צליה של נקניקיות.
לא, אנחנו לא מתכוונים לדרך הבישול הנדושה והמוכרת בשיטת הצליה האיטית על ידי השארת אוכל עטוף בנייר כסף בתא המנוע שחביבה על ידי כל מיני אנשי טיולי שטח, אלא על שיטת בישול מהירה הרבה יותר שתואמת את החיים במסלול המהיר של בעלי למבורגיני המאפשרת לצלות נקניקיות (או מרשמלו אם אתם בקטע של קינוח) בתוך שניות באש חיה ולוהטת במיוחד היוצאת מצינור המפלט הענקי של מכונית העל המצוידת במנוע אימתני המפיק 700 כ"ס.
כדי לבשל במהירות הטורבו בעזרת למבורגיני, עליכם להכין את מה שאתם רוצים לצלות על שיפוד ארוך, להושיב אדם אחראי מאחורי ההגה ולבקש ממנו ללחוץ על דוושת המצערת בנחישות תוך שהוא משחק במיומנות בעוצמת הלחיצה על הטווח שבין 6,000 לקו האדום ב-8,500 סל"ד, פעולה שכאשר מבצעים אותה נכון מבטיחה סדרה כמעט אין סופית של בק פיירים ואש של ממש מצינור המפלט.
אמנם הלהבה של האבנטדור בהחלט משכנעת אך בינינו נראה לנו שיש כמה דרכים יעילות וזולות יותר להכין נקניקיות, וזה עוד בכלל לפני שהחלטנו אם אש הנפלטת מצינור האגזוז מכילה גזים רעילים שעשויים לחדור לאוכל ולהזיק לבריאות.