בבאר שבע מצאו את התרופה הטובה ביותר לקורונה. טוב, לא בדיוק לנגיף הקורונה, אולי יותר לתקופת הקורונה: טעימות יין שיתקיימו במסעדת "קפאסה" (מבטאים Kepasa) בבירת הנגב. 

ביום שלישי הקרוב (5 ביולי) תתקיים סדנה קצרה וסדרה טעימות של 5 סוגי יינות מסוג רוזה ולבן: בטא קולומבר, בטא ריזלינג, רכסים בן זמרה שרדונה, רכסים רוזה דישון, ועוד יין אחד שנשמר בסוד וייחשף בערב עצמו. הטעימות וההדרכה יהיו בהדרכתו של עמיר אברהמי, יינן שעבר את ההדרכה באוסטרליה וסומלייה ראשי. שלא תחשבו שמדובר רק ביין, לאורך הערב יוגשו 3 מנות ראשונות מתפריט המסעדה על מנת לאזן את הטעמים ולשדרג את החוויה. 

"אנחנו מזמינים אנשים לבוא וליהנות", סיפר ל-mako BLEND איתמר אלפרין מדריך היין של טמפו, שתומכים במסעדה. "מדובר בערב של פאן, אנשים יוכלו להרחיב טיפה את הידע שלהם על יינות לבנים ורוזה, ובנוסף לשמוע סיפורים מעניינים על עולם היין. בסוף הערב המשתתפים יצאו עם חיוך כי הם גם נהנו וגם צברו קצת ידע שילך איתם בהמשך".

קפאסה (צילום: באדיבות המסעדה)
צילום: באדיבות המסעדה

אם אתם חבר'ה שנחשבים ל"מתחילים" בעולם יין אל תחששו דווקא בגלל זה אתם צריכים להגיע לערב הטעימות. "אנחנו מזמינים את כל מי שחושב שהוא לא טיפוס של יין, אנחנו רוצים להוכיח לכם אחרת. הערב בנוי לכל סוגי האנשים- חובבי היין וגם לחבר'ה המתחילים", הוסיף אלפרין. 

עלות הסדנה היא 250 שקל לחברי מועדון "Friends" של קבוצת קמפאי הדרומית, ו-320 שקל ללקוחות שאינם חברים. להזמנת מקומות ופרטים נוספים: 08-6655122.