אז קבלו את המתכונים לקוקטיילים הפופולריים מ-3 מקומות שלו: בלבוי, פנטסטיק ו-223 המיתולוגי. מקווים שהצטיידתם נכון.
Tokyo Swizzle, בלבוי
מרכיבים:
50 מ"ל מרטל קוניאק
25 מ"ל סאקה יבש
15 מ"ל ליים סחוט
20 מ"ל סירופ דבש הדרים (לבשל סוכר, דבש ומים ביחסים שווים עד שהכל מתמוסס, לאחר שמורידים מהאש, לתבל בקליפות הדרים למשך 20 דקות ולסנן)
1 כף תה גנמאיצ'ה יפני
שיטה: ניעור בשייקר עם קרח וסינון לכלי.
כוס: קנקן סאקה.
קישוט: פרחים, אפונת ווסאבי, חתול מנפנף.
G&T, 223
מרכיבים:
50 מ"ל ביפאיטר ג'ין
150 מ"ל מי טוניק
2 טיפות מי ורדים
3 עלי מרווה
5 עלים ורדים יבשים
שיטה: בנייה בכוס על קרח
כוס: הייבול
קישוט: פרחי לבנדר, מרווה, ליים, וורדים מיובשים
פנטסטיק, Ballroom Beauty
מרכיבים:
50 מ"ל ביפאיטר ג'ין
20 מ"ל לימון סחוט
15 מ"ל סירופ ג'ינג'ר (לבשל מים וסוכר ביחס של 1:1.5 לטובת הסוכר עד שיתמוסס. לאחר שמתקרר, לערבב עם 25% ג'ינג'ר סחוט)
10 מ"ל סירופ פטל
40 מ"ל מי סודה
8 עלי בזיליקום טריים
שיטה: ערבוב בכוס עם קרח כתוש
כוס: הכי גדולה
קישוט: עלי בזיליקום, תותי עץ יבשים