המשחקים הפראלימפיים: 27 ספורטאים לבשו כחול-לבן בטקס שבעיר האורות. וגם: הנציגות במופע הריקוד
מערכת אתר ערוץ הספורט | ספורט 5 | פורסם 00:45 29.08.24
(באדיבות הוועד הפראלימפי בישראל)|צילום: ספורט 5
מרגלית וכלאף במופעי הריקוד בטקס הפתיחה (GETTY)|צילום: ספורט 5מספר שבועות אחרי טקס הפתיחה של המשחקים האולימפיים בפריז, הגיע גם תורם של המשחקים הפראלימפיים ויחד עם שלל המשלחות שנשלחו לעיר האורות, נמצאת גם המשלחת הישראלית שלנו.
27 ספורטאים (14 נשים ו-13 גברים) הגיעו לפריז והשתתפו בטקס הפתיחה, כשלצידם קיבלנו גם נציגות ישראלית נוספת: הרקדנים הסלוניים תומר מרגלית ואוראל כלאף. צפו במשלחת הישראלית בנגן הוודיאו למעלה.
מרגלית היא מרותקת לכיסא גלגלים, אך זה לא עצר אותה מלהפוך לאלופת אירופה וסגנית אלופת העולם בריקודים סלוניים על כיסאות גלגלים. יחד, השניים לקחו חלק בריקוד הראשון עם פתיחת הטקס בשעה 21:00, לצד כ-150 רקדנים נוספים, והם הופיעו פעם נוספת גם אחרי מצעד המשלחות ובשאר הריקודים בהמשך הטקס עד לסיומו.
לעדכונים נוספים, תוצאות לייב, חדשות הספורט, תקצירי וידאו של משחקים, טבלאות וסיקור נרחב של ליגות הכדורגל, הכדורסל וכל ענפי הספורט – היכנסו לאתר ערוץ הספורט – ספורט 5.