מרכיבים:
150 גרם שערות קדאיף
100 גרם חמאה
80 גרם מסקרפונהשל גד
60 גרם ריקוטה של גד
100 גרם ממרח קינדר בואנו
לקישוט:
ממרח בטעם קינדר חלב
אופן ההכנה:
קרם:
1. מערבבים יחד מסקרפונה, ריקוטה וממרח קינדר בואנו.
קדאיף:
1. מפרידים את שערות הקדאיף בעזרת חמאה מומסת.
2. לוקחים חצי מכמות השערות ומפזרים על מחבת.
3. אפשר להוסיף קצת צבע מאכל ורוד לשערות.
4. מפזרים מעל השערות ששמנו במחבת
5. מוסיפים מעל את הקרם שהכנו.
6. מכסים הכל בשערות שנותרו (לעבוד על חום נמוך).
7. לוקחים צלחת, מניחים מעל והופכים את הכל על מנת שגם השערות שלמעלה יאפו על המחבת מבלי לפגוע בצורה.
8. הופכים לצלחת ומזגגים קינדר בואנו חלב.
* ניתן כדור גלידת וניל מעל.