מצרכים:

200 גרם חמאה מומסת

500 גרם קמח רגיל

25 גרם אבקת אפיה

140 גרם סוכר

20 גרם סוכר וניל (אם אין סוכר וניל ניתן לשים 3 כפות תמצית וניל)

2 ביצים

550 גרם חלב

מעט גרידת לימון (בתוך החלב)

לקישוט:

קרם מסקרפונה מוכן

3 בננות

4 כפות אבקת סוכר

קליק ביסקוויט שוקולד לבן

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל המצרכים יחד (למעט החלב והלימון) בעזרת בלנדר מוט.

2. מוסיפים בהדרגה את החלב וגרידת הלימון ומערבבים טוב.

טיפ שפיץ: בעזרת נייר כסף ניתן לייצר רינג שבתוכו אפשר להכין את הפנקייק.

3. מחממים מחבת עם שמן.

4. שופכים על מחבת עם מצקת כל פעם מעט מהבלילה.

טיפ שפיץ: ממליצה לטגן על מחבת עם אש נמוכה יותר זמן מהרגיל על מנת שיספיק לתפוח ולהתבשל מבפנים מבלי להישרף.

5. מסדרים את הפנקייקים במגדל.

6. בין הפנקייקים אפשר לשים כל ממרח, אני בחרתי בקרם מסקרפונה מוכן.

7. מקשטים יפה עם בננות וקליק ביסקוויט לבן.