מצרכים

לבסיס שוקולד:

  1. 750 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  2. 1500 גרם שוקולד מריר 60%
  3. 75 גרם חמאה

לתוספות:

  1. חצי כפית מלח פלור דה סל או מלדון
  2. חצי צ׳ילי אדום חריף טרי
  3. תיון צ׳אי מסאלה + מקל קינמון 

לציפויים: 

  1. קקאו 
  2. מלח פלור דה סל/מלדון
  3. אבקת דראגון פרוט (אור)
  4. אבקת מאצ׳ה (אור)

 אופן הכנה

  1. להרתיח בשלושה סירים קטנים ונפרדים 250 מ"ל שמנת בכל סיר (או כל סיר בתורו) 
  2. להוסיף לכל סיר את התוספת הרצויה צ'ילי, תיון ומקל קינמון
  3. לסנן את התוספת מהשמנת ולמזוג לקערה
  4. לצקת על השמנת 500 גרם שוקולד מריר איכותי 60% + 25 גרם חמאה.
  5. לערבב כדקה עד שהשוקולד נמס 
  6. להעביר לתבנית מלבנית קטנה 
  7. לתבנית עם השוקולד הניטרלי ללא תוספת - לפזר מעל מלח
  8. להכניס למקפיא למינימום 3 שעות
  9. לאחר ההקפאה להוציא את השוקולד מהתבנית ולחתוך אותו לקוביות 
  10. לפזר מעל הטראפלס עם הצ'ילי החריף
  11. לפזר מעל הטראפלס המלוח
  12. לפזר מעל הטראפלס צ'אי