מרכיבים ל-4 מנות:
600 גר' סינטה או אנטריקוט פרוסים דק (מינוט סטייק) - רמי לוי
3 כפות סוכר - סוגת
¼ תפוח אדום – רמי לוי
¼ אגס אסייתי (נאשי) או אגס רגיל
6 כפות רוטב סויה
6 שיני שום כתושות – מרינה פטריות
2 כפות שמן שומשום
¼ כפית פלפל שחור - זארובי פיצוחי הגליל
1 בצל בינוני
1 גזר קטן
1 חבילה פטריות שימג'י/יער מרינה
1 גבעול עבה בצל ירוק מרינה
להגשה:
אורז לבן יסמין מבושל - סוגת
מלפפון חתוך לרצועות דקות
גזר חתוך לרצועות דקות
אופן ההכנה:
- להתחיל עם הכנת האורז לפי הוראות היצרן.
- לחתוך לקוביות גדולות חצי בצל, תפוח ונאשי (או אגס) ולטחון אותם בבלנדר או מעבד מזון עד לתערובת חלקה.
- להעביר את הבשר לקערה, להוסיף סוכר ואת תערובת הבצל עם הפירות שטחנו.
- לערבב היטב ולהניח בצד ל-10 דקות.
- להוסיף לקערה עם הבשר רוטב סויה, שום כתוש ופלפל שחור.
- לערבב היטב ולהכניס למקרר לשעה.
- בינתיים, יש להכין את שאר המרכיבים: לקצוץ בצל ירוק, לחתוך גזר לגפרורים ולפרוס את חצי הבצל שנשאר לרצועות לאורכו ולחתוך את הבסיס של הפטריות.
- לחמם מעט שמן במחבת על אש גבוהה.
- להוסיף את תערובת הבשר ולטגן עד שהוא חצי עשוי ולהוסיף את הירקות החתוכים.
- להמשיך לטגן עד שאין נוזלים, הירקות מתרככים והבשר מוכן.
- להעביר לצלחת הגשה.
- להגיש לצד אורז לבן מבושל ורצועות דקות של מלפפון וגזר.