-
-
המרכיב הפשוט שמבטיח שחזה עוף לא ייצא יבש
יש לכם אותו במקרר, אז ממש חבל לא להשתמש בו
-
טיפ מנצח וקל לתפוחי אדמה פריכים כל פעם מחדש
וכל מה שצריך זה משהו שעל בטוח יש לכם בבית
-
זה נכון שמלפפונים חמוצים לא מתקלקלים אף פעם?
כמה נחמד זה היה יכול להיות, אה?
-
הטיפ של החיים לסלט זיתים ב-10 דקות
יש לכם טוסטר? הנה משהו חדש ומעולה להכין איתו
-
רגע עם הפרנץ' טוסט! יש פה שדרוג שחובה לנסות
חושבים שהחלה המטוגנת שלכם מושלמת? נסו את זה
-
פירה לספונטניים: ככה מכינים פירה בהתראה קצרה
גם המסעדות משתמשות בשיטה הזאת
-
הדרך המושלמת להוסיף חלבון לסלט
קצתם בטונה, וחזה עוף בסלט לא מדבר אליכם?
-
בשביל מרק באמת סמיך ומנחם - השתמשו בשיטה הזו
מכירים את הטיפ של מרתה סטיוארט להסמכת מרק?
-
יש אייר פריי? זה הדבר הכי טעים להכניס פנימה
הטרנד הבא כבר פה, וזה נראה חבל על הזמן
-
מאז הטריק הזה אנחנו רק רוצים לטגן שניצלים
כמה כלים אתם מלכלכים בזמן הטיגון? אנחנו פחות
-
למה החלב בקפה נהיה קצת דוחה ואיך נמנעים מזה?
משתמשים בחלב שקדים? הטיפ שימנע גושים בקפה
-
הטיפ לעוגיות ששומרות על פריכות שבוע ויותר
יותר מפרוסת לחם: הדרך האידיאלית לאחסן עוגיות
-
הטיפ הגאוני שחוסך שעות במטבח
מוכנים לזה? בצק עלים ב-40 דקות בלבד
-
האם אפשר לבשל עוף בלי להפשיר אותו?
התשובה הקצרה והמשמחת היא כן
-
כמה זמן אפשר לשמור מרק עוף במקרר?
לפי התשובה, נחליט איזה גודל סיר אנחנו מכינים
-
האם מותר לחמם אוכל יותר מפעם אחת?
סוף סוף יש תשובה לשאלה הזאת, והיא מפתיעה