מכירים את הדילמה בין סעודה יוקרתית עם מנות קטנות לבין מנה גדושה ואיכותית פחות? לפי אילייה שלו, שף ישראלי שהתגלגל להיות השף של מסעדת "ראגו" היוקרתית והמצליחה במוסקבה, לא חייבים לבחור. 

שלו חיפש את דרכו בארץ, עבר בין מסעדות ברחבי העולם והספיק אפילו לבשל עבור מיליארדר מקליפורניה. כיום הוא משמש כשף המסעדה, המציעה קונספט חדש של אוכל איכותי ויוקרתי, במנות גדולות, בסגנון המשלב אלמנטים מהמטבח הצרפתי. המסעדה המציעה גם חנות ובית ספר לבישול, היא אחד המקומות היותר מצליחים במוסקבה כיום. 

"מוסקבה זו הזדמנות בשבילי. היום אני מנסה ליהנות כמה שאפשר בעיר הזאת, שהיא לא בדיוק עיר תענוגות", הוא אומר לאילן גורן, כתב "העולם הלילה" בראיון שישודר הערב. "תוך 15 שנה אולי יגידו שהיינו הראשונים ששינו פה את מזג האוויר הקולינרי".