ביום שבת הקרוב, ישיקו בבר ה"אנה לולו" שביפו שעה שמחה במיוחד. או אם לדייק: שעתן השמחה של המדממות. זה בעיקר אומר שנשים במחזור יוכלו לשתות דרינק במחיר מוזל, כל עוד יתוודו על כך בפני המוזגים והמוזגות במקום.

ההאפי האוור הנשי הוא הרבה יותר מגימיק ידידותי, אלא מהווה דרישה של ממש להכיר במגבלות ובקושי הפיזי והמנטלי שנשים מתמודדות איתו מדי חודש במהלך המחזור. "בשנים האחרונות אני מנכיחה את המחזור שלי, אחרי שכל החיים לימדו אותנו להשתיק ולהצניע את זה", מספרת מורן בריר שהקימה את הליין בשיתוף דנה אתגר. "מצפים מאיתנו להתנהג כרגיל וכשאני חווה מצבי רוח וכאבים קשים – לא מתאים לי להסתיר. להפך, אני רוצה לדבר על זה. אני רוצה שידעו מה עובר עליי ועל 51% מהאוכלוסייה כל הזמן".

לדבריה, הרעיון להשתמש בחיי הלילה לטובת הפצת מסרים חברתיים, כשפמיניזם הוא מהבולטים שביניהם, הוא חלק בלתי נפרד מהמהות של "אנה לולו". "בעיקרון דנה ואני כל הזמן 'בלולו' וזה הבית השני שלנו. יש שם אווירה של פתיחות וקבלה כפי שהם. זה מקום שמבלים בו יהודים, פלסטינים ואנשים על כל הקשת המגדרית. כך שיצא שבכל פעם שבאתי לשם והייתי במחזור, שיתפתי, אמרתי שכואב לי. ומתוך שיחות על הבר עלה הרעיון לתת לנשים האפי האוור דווקא כשהגוף שלהן עובר אירוע משמעותי", מסבירה בריר ומוסיפה: "זה כמו שנותנים הנחה לסטודנטים כי ידועים שזו קבוצה שזקוקה לאקסטרות. מבחינתי גם נשים במחזור צריכות תמיכה כי לא הכל כרגיל, הגוף שלנו מבעבע. ההנחה הכי מגיעה לנו".

ומה לגבי שאלת ההוכחה? בריר טוענת שמדובר בפרויקט בשלבי הרצה שמבוסס על אמון בלבד. "אנחנו לא נבקש מנשים להוכיח כי אנחנו סומכות על כולן. זה משהו שהגיע כדי לפרגן ולתמוך ואני מקווה שיעודד נשים לבוא לבר ולהגיד: 'היי אני במחזור ואני רוצה את הדרינק שלי', מבחינתי אני מאמינה שזה יתלקח כמו אש בשדה קוצים ושעוד ברים בתל אביב ובעולם יתנו לזה את הפרשנות שלהם".