אחרי התנגדות ההורים: המשא ומתן של נועה קירל כשל
פרסום ראשון: "אני נועה קירל", סדרת הדוקו-ריאליטי שעוקבת אחר הזמרת ומשפחתה, לא צפויה לחזור לעונה נוספת - זאת לאחר שהמשא ומתן מול חברת yes נכשל. מנהלה האישי של קירל דווקא מבטיח שהסדרה תחזור, וגורם נוסף אומר כי "אם זה לא יהיה השנה לא מן הנמנע שזה יהיה שנה הבאה"


פרסום ראשון: המשא ומתן בין נועה קירל לחברת yes על הפקת עונה נוספת לדוקו-ריאליטי "אני נועה קירל" נכשל - כך נודע היום (ב') ל-mako.
מוקדם יותר השנה פורסם ב-mako כי בין הזמרת ואנשיה להפקה מתקיימים מגעים בנוגע לאפשרות שתופק עונה שנייה של "אני נועה קירל" - זאת מאחר שהוריה אמיר ואילנה לא רצו להשתתף בה. המגעים כללו מספר פגישות ושיחות, וכעת לפי גורמים המעורים בפרטים המשא ומתן נכשל. לפי אותם גורמים, העבודה על העונה החדשה לא תצא לדרך.
מנגד, גורם אחר טוען כי לא מדובר בסוף פסוק - וכי "אם זה לא יהיה השנה לא מן הנמנע שזה יהיה שנה הבאה, אבל אין סגירות ואין החלטות בנוגע לזה".
רוברטו בן-שושן בשם קירל, המו"מ נכשל?
"סדרת הדוקו-ריאליטי על נועה תצא ב-1 בינואר 2027"
איפה?
"אנחנו תמיד תמיד רוצים לעשות ב-yes"
מ-yes נמסר: "אין תגובה".