ארטיום ליאסקובסקי חוזר ל"רוקדים עם כוכבים"
פרסום ראשון: ארטיום ליאסקובסקי, אחד הרקדנים האהובים והמזוהים עם "רוקדים עם כוכבים", חוזר לקחת חלק בתוכנית וישתתף בעונה הקרובה של ריאליטי הריקודים

חסרונו של הרקדן ארטיום ליאסקובסקי בלט בעונה האחרונה של "רוקדים עם כוכבים", לאחר שהחליט לא לקחת חלק ולצפות מהספה בחבריו מפזזים. כעת, הרקדן חוזר למסך בעונה החמישית של ריאליטי הריקודים, בו ירקוד לצד אחת המפורסמות שלוהקו לתוכנית.
כזכור, ארטיום רקד לצד מעיין אדם בעונה הראשונה של התוכנית ובעונה השנייה זכה בגביע יחד עם עדי חבשוש. לאחר מכן הוצמד לזמרת והשחקנית לירז צ'רכי, אך השניים הודחו בשלבים המוקדמים יחסית של התחרות. בעונה האחרונה הרקדן אומנם לא השתתף, אך הוא לקח חלק פעיל בפאנל התוכנית "מדברים על כוכבים", שעקבה אחר המתרחש בתחרות.
טרם פורסם לצד מי הרקדן יפזז על הרחבה, אבל בריאיון ל-mako לפני שנתיים, שיתף הרקדן על החלום ללוות את שירי מימון בתוכנית. לנו זה נראה כמו שידוך משמיים.
