mako
פרסומת

אחרי הפסקה פתאומית: הפתרון למשבר ב"מנאייכ"

פרסום ראשון: ל-mako נודע כי חודשה העבודה על הספין-אוף של כאן 11. לאחר כחודשיים של המתנה, במה שהוגדר כ"עניין טכני", בהפקה מצאו במאי חדש שהאיץ את העבודה על הפרויקט. בימים אלה נערכים אודישנים וליהוקים, והצילומים יחלו בקרוב

גיל משעלי
פורסם:
לירז חממי, "מנאייכ"
לירז חממי, "מנאייכ" | צילום: רואי רוט, יחסי ציבור
הקישור הועתק

פרסום ראשון: העבודה על סדרת הספין-אוף החדשה של "מנאייכ" חודשה, זאת לאחר שבתחילת השנה הצילומים הוקפאו בשל מה שהוגדר כ"עניין טכני" - כך נודע היום (ד') ל-mako.

לפי גורמים המעורים בפרטים, לפרויקט מונה במאי חדש - דן סחר ("השוטרים"). מיד לאחר כניסתו לתפקיד החל להאיץ את ההפקה, והצוות עוסק כעת בליהוק שחקנים לתפקידים המרכזיים. אם לא יחולו שינויים ברגע האחרון, הצילומים צפויים לצאת לדרך בקרוב.

שנתיים חלפו מאז העונה השלישית והאחרונה של "מנאייכ", שיצר רועי עידן. לאחריה הוכרז רשמית כי תופק סדרת המשך שתוקדש לדמותה של טל בן הרוש - השוטרת בגילומה של לירז חממי, זוכת פרס האקדמיה הישראלית לטלוויזיה. בחודשים האחרונים עבדו בתאגיד ובחברת ההפקות של יואב גרוס על הספין-אוף, ואף החלו בקיום אודישנים וליהוקים - אלא שבתחילת השנה נודע ל-mako שההפקה נעצרה "עד להודעה חדשה".

סדרת ההמשך, שטרם קיבלה שם רשמי, תציג את בן הרוש כשהיא חוזרת למשטרה ונשאבת לחקירת רצח נערה על רקע כבוד המשפחה.