אמילי, דורון, ורומי בישראל: קשה לאמוד את סף ההתרגשות של אזרחי מדינת ישראל הערב (ראשון), עם חזרתן של שלוש חטופות משבי חמאס אחרי למעלה מ-15 חודשים קשים מנשוא. כתבת חדשות 12 לי נעים שידרה מבית חבריה של אמילי, ועם היוודע כי החטופות הועברו לידי צה"ל ונמצאות בשטח ישראל - פרץ ההתרגשות היה אדיר.
"חיים שלי, חיכינו לך!", אמרה אחת מחברותיה למיקרופון של נעים, ואז החלה לומר את "מזמור לתודה". ברקע, התנגן השיר "תמיד אוהב אותי" - ולפתע אחד מחבריה של אמילי הרים את נעים על כתפיו. "יכולים להבין את השמחה", אמרה נעים בשידור, "הם לא נרגעים. כבר שעה שלמה מתרגשים מאוד לראות אותה. כל החברים מהתיכון, מהצבא, מכפר עזה".
חברתה של נעים אמרה: "אושר עילאי, ברוך השם היא על הרגליים, היא עומדת, שמחה, מאושרת. מחכים כבר לפגוש אותה. אנחנו באטרף". אז, שאלה נעים את הבחור שהרים אותה מה הוא ידע על המצב של אמילי - וראיינה אותו תוך שהיא על כתפיו. אחרי כמה רגעים, אמרה: "יונית, אני לא מאמינה שאני מדברת איתך עדיין ככה. אולי תוריד אותי ונדבר נורמלי, מה אתה אומר?".