בפרק זה נבחנת תעשיית ההסעדה ההמונית בגני אירועים, אליהם אנו מוזמנים מספר פעמים בשנה ובהם אנו נוהגים לאכול ללא חשש.
בדיקה מעמיקה מעלה כי חלק נכבד מגני האירועים גובים סכומי עתק על אירועים נוצצים, בעודם מפעילים מטבחים בצורה לקויה: אין שמירה על נהלי עבודה עם מזון והיגיינת העובדים כמעט ואינה נשמרת. שפים מתבקשים לחסוך בעלויות, ולרוב נעשה שימוש במזון הממוחזר מאירוע לאירוע, כמו גם שימוש במזון פג תוקף.
ג'ני לא הבינה במה היא הסתבכה
התחקירנית שלנו, צעירה בת 24, נשלחה כשתולה למטבח של אחד מגני האירועים הידועים והיוקרתיים בארץ, ובדקה מה מסתתר מאחורי החזות הנוצצת של המקום. היא לא תיארה לעצמה שתהפוך קורבן להטרדה מינית. צפו בהצצה לפרק הקרוב
mako |
פורסם 19:40 01.02.09