כל הקינוחים שזיכו את המתמודדים בכרטיס לחצי הגמר של "הקינוח המושלם" (הערב, רביעי, אחרי החדשות, קשת 12) עוצרי נשימה, וזה הזמן להיזכר בהם. הראשון הוא כמובן הקינוח האקזוטי של מור מזרחי שפתח את פרק הבכורה וכבר שם הבנו שהרמה עלתה - והשואו מטורף
אביעד רדעי הגיש קינוח שחור מעוטר שומשום שזכה ללא מעט מחמאות מהפאנל. על הדרך הוא שיתף את השופטים בסיפור המרגש שלו, ולא נשארה עין יבשה באולפן
מיכאל זורין הבריק בקינוח שהוא כולו מחווה למרלין מונרו. הקערה שעליה הוגש הקינוח יחד עם המעטפת השקופה יצרו הומאז' לתמונה האייקונית של מונרו. אין מילים
אורן זילברשטיין הכין לשופטים סירות גונדולה גורגונזולה שהדהימו אותם גם בנראות וגם בטעם. זה אולי נראה כמו בולי עץ, אבל שלא תתבלבלו - מדובר בהברקה של ממש
לירון טאקו הטריפה את השופטים עם קינוח הברווזנים שלה, או כמו שקרין גורן כינתה אותו: גע-גועים. את ההשראה אגב, היא קיבלה כשהסתובבה בחנות צעצועים
הבן של הקונדיטור המפורסם הגיע לתחרות כדי להוכיח שהוא טוב בפני עצמו - וככה זכינו להכיר את גיא אוטמזגין ואת הקינוח היפהפה והמדויק שלו. מחכים לביס
בפרק שסגר את שלב האודישנים זכינו להכיר את שחר דבח, שהגיש קינוח יפהפה על גבי משקל גרמים. השופטים התלהבו בטירוף, המראה כבש אותם והטעם ניצח הכל
הקינוח של בשמת וינר הוא תוצר של זיכרונות מהקיבוץ עם טוויסט איטלקי. כדורי גבינה, שילוב הרמוני של שכבות ומרקמים מפתיעים. יאמי
מור יאסי שם בקינוח שהגיש את הילדות שלו: הסתובבות ביערות בירושלים, ניחוח אורנים ושלווה אמיתית. ככה נוצר הקינוח המרהיב "גזע אורן" שמשחזר את מראה האדמה של היער
"טריפ טו דה איסט" - ככה נקרא הקינוח של מורן טביב שמנסה לקחת אותנו לטיול מרגיע במזרח עם פיסה קטנה מהטבע. התאהבנו
הקינוח של הילי גרינברג עורר לא מעט מחלוקות אצל השופטים לגבי הנראות - אבל ברגע שהם טעמו אותו לא היה ספק: יש כאן מתמודדת מצטיינת. הילי הבטיחה את מקומה בשלב הבא ועלתה לחצי הגמר
שגיב מלול אוהב לקחת חומרי גלם פחות שכיחים ולהפוך אותם ל"וואו". זה מה שהנחה אותו בקינוח שיצר "פופי פאי" - שיש בו שילובים לא שגרתיים של טעמים
הגבביטול