האומנות תמיד הייתה חלק מחייה של מורן טביב, וזה מה שהוביל אותה ללמוד קונדיטוריה אצל השופטת הקשוחה אסטלה - ובהמשך גם ללמד בעצמה. לא סתם המילה הראשונה שנאמרה כשטביב נכנסה לאודישן הייתה "וואו", כי השוקולטיירית והקונדיטורית הצעירה שבתה מיד את שופטי "הקינוח המושלם" בזכות קינוח מיוחד וסטייל משגע.

את ההשראה שלה שואבת טביב מאנשים, טבע, ריחות וצלילים, ובעזרתם יוצרת קינוחים מעניינים ומרשימים מאוד. טביב, שעברה את האודישן בהצלחה, עוררה בנו סקרנות רבה - אז צללנו לאינסטגרם שלה וזה מה שמצאנו.

באר שבע פינת פריז

התלמידה המחוננת של אסטלה פתחה קונדיטוריה משלה בבאר שבע, ותמונות הקינוחים שולחות אותנו היישר לפריז. החל מקרואסונים ומאפים ועד לקינוחי מסעדה קרמיים ומפתים. בתפריט תוכלו למצוא גם ספיישלים מעניינים כמו קרואסון "כדורי הפלאפל" המתוקים שעשויים משוקולד אגוזי לוז, עם קרם שוקולד לבן כתחליף לטחינה.

קונצרט שוקולד

באודישן סיפרה טביב על חוויה מאוד יוצאת דופן שהולידה את הכינור משוקולד המפורסם שלה: "זה היה קונצרט שוקולד. היה לנו מטבח אחורי על הבמה ובזמן ההופעה ייצרנו שוקולד מאחורה. נערות פרחים חמודות היו נערות השוקולד, ובמהלך ההפסקות בהופעה לקחו מהשוקולד שייצרנו, עברו בין האנשים וחילקו להם טעימות". מצאנו הצצה לאותו ערב מעניין ומתוק וכמו שקרין גורן אמרה, תסגרו לנו את קיסריה בבקשה.

גם יפה וגם אופה

אי אפשר להתעלם מרעמת התלתלים של טביב, אותה התבקשה לפזר לתרועות השופטים. בכלל, הסטייל המיוחד והלא מתאמץ שלה גרף תשבוחות רבות. אז נכון שהיא מעלה לאינסטגרם יותר תמונות של קינוחים מאשר של תלתלים, ובכלז את הצלחנו למצוא כמה תמונות שפשוט אי אפשר להישאר אדישים אליהן.

הקשר המפתיע לפייר ארמה

במעמקי האינסטגרם של טביב מצאנו תמונה מחגיגות יום ההולדת שלה, בה חשפה שהיא חולקת את אותו תאריך לידה (בהפרש כמה שנים) עם השף-פטיסרי המפורסם בעולם שיגיע לשפוט בגמר "הקינוח המושלם" - פייר ארמה. האם זה גורל? אתם תחליטו.

ולסיום, עוגת בר המצווה המטורפת שהשאירה אותנו המומים. כן, זה לגמרי אכיל