שם: דרור כהן
גיל: 39
מהיכן בארץ: רעננה
מצב משפחתי: נשוי + 4 בנים
מקצוע: מהנדס תוכנה ביום וקונדיטור בלילה
חשבון אינסטגרם/פייסבוק: bakery365
ארבעה דברים שאנשים יופתעו לגלות עליך:
1. אני עובד כבר 14 שנה בחברת מיקרוסופט בתור מנהל קבוצת פיתוח.
2. הכרתי את אשתי בריקודי סלסה.
3. אני יושב ראש הנהגת ההורים הבית ספרית.
4. אני חבר בהנהגת ההורים העירונית של רעננה.
לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה להכין קינוח ומה היית רוצה לשאול אותה?
לפייר הרמה, אחד הקונדיטורים הגדולים.
מהי החוויה הראשונה שאתה זוכר מהמטבח?
מכין טריקולד בכוסות ליום הנישואין של ההורים שלי בגיל 10.
מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
יש כל כך הרבה פדיחות, זה חלק מהעבודה במטבח.
איזה קינוח לא תסכים לטעום בחיים ולמה?
אין כזה.
אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
סוכר, חמאה, ביצים – אבות היסוד של הקונדיטוריה. אה, וגם שמנת.
מה אתה מתכנן קודם – את הנראות או את הטעם?
לפעמים את זה ולפעמים את זה, תלוי במקור ההשראה שלי.
מהי העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לקינוחים?
להתמיד עד שמצליחים, ולא להתייאש
>> למתכון הוואנה סטייל של דרור כהן מחצי הגמר
שוקולד חלב, לבן או מריר?
כולם.
איזו ביקורת/מחמאה שקיבלת מהשופטים באודישן או בחצי גמר אתה זוכר במיוחד ולוקח איתך להמשך?
יצרתי קינוח משלושה אלמנטים בלבד וכל אחד מדויק. אני מנסה לכוון את האופי שלי במטבח לשם - הדיוק והשלמות שבפשטות.
מה קינוח הדגל שלך?
פוביטיצה – עוגת שמרים בהשראת הבלקן עם המון המון שכבות וגלגולים. המתכון הכי אהוב באתר שלי בכל הזמנים.
מה הקינוח הכי מטורף שיצא לך לטעום?
את קינוח התירס השמיימי שהכנתי באודישן. אחד הקינוחים הכי מקוריים וטעימים שיצא לי לטעום ולהכין.
מי ההשראה שלך במטבח?
כולם. לוקח השראה מכל אחד ומכל מקום.
אם היית קינוח, איזה קינוח היית?
פחזניות – קריספי מבחוץ וקרמי מבפנים.