לפני עשר שנים, מוסא אבו סריס מיפו התחרה בעונה הראשונה והמיתולוגית של מאסטר שף. הוא סיים במקום השישי בלבד, אבל לא הרים ידיים ובמשך שנים עמל על הכנת הכנאפה הטעימה ביותר במדינה.
הערב בהכרישים (שני, אחרי הכוכב הבא לאירוויזיון 2020, ערוץ 12), אבו סריס יציג את מיזם הכנאפה בטעמים שפיתח בפני המשקיעים ויבקש מהם מימון שיאפשר את הפצת הכנאפה בארץ ובעולם. רעייתו הדיל הסבירה לכרישים למה הכנאפה הוא מאכל שפשוט אי אפשר בלעדיו: "כנאפה מחברת, היא הדובדבן שבקצפת. היא עושה את ההבדל בכל ארוחה".
אחרי שטעמה את הכנאפה, הכרישה יסמין לוקץ' תהתה: "לקחת את התחביב שלך ואתה הולך להפוך אותו למקצוע", פנתה לאבו סריס, "אני מניחה שיש הכשרה פורמלית במטבח שצריך לדעת אותה בשביל לייצר ולפתוח מקום. איך אתה מתמודד עם זה?".
אבו סריס הפתיע אותה: "אני חי את המטבח מאז שנולדתי, המשפחה שלי היא משפחת מסעדנים. הייתי ב'מאסטר שף' בעונה הראשונה ועמדתי בכל מיני משימות שהם הטילו עליי. קיבלתי מלא ניסיון ואהבה והתשוקה עדיין קיימת". האם הניסיון בתוכנית הבישול תספיק לאבו סריס כדי לשכנע את הכרישים להשקיע במיזם שלו?