חצילים

1 חציל

צרור בצל ירוק

כפית גרגירי כמון

גרידת לימון מלימון אחד

1 צילי קצוץ דק

מיץ לימון מלימון אחד

2 כפות שמן זית

 

1. קולים את החציל בתנור עד שהוא רך לחלוטין

2. קולפים אותו וחותכים לטבעות

3. מערבבים את מרכיבי הסלט

4. מתבלים

5. מניחים על החצילים את הסלט

 

פלפלים

1 פלפל אדום

1 פלפל צהוב

½ כוס חומץ בלסמי

½ כוס שמן זית

3 ענפי טימין

3 ענפי אורגנו

 

1.שורפים את החצילים על להבת הגז

2. מניחים בתוך כלי אטום וממתינים חצי שעה

3. קולפים את החצילים
4. מניחים את החצילים בתוך קערה עם חומרי המרינדה

 

קישואים

2 קישואים

חצי כוס עלי נענע

חצי כוס קוביות עגבניה

מיץ לימון מחצי לימון

שמן זית

מלח

פלפל שחור

 

1. חורכים את הקישואים על מנגל

2. מתבלים היטב במלח ופלפל שחור.

3. לערבב את חומרי הסלט

4. מתבלים היטב ומפזרים את התערובת על הקישואים

 

פטריות

4 פטריות

כפית סילאן

4 כפיות מסקרפונה

 

1. צולים את הפטריות בתנור בחום של 220 מעלות צלזיוס למשך 5 דקות

2. מתבלים בסילאן וכפית מסקרפונה - על כל פטרייה

בתיאבון!